Har du Borrelia?

Symtom på borrelia eller annan fästingburen infektion kan både vara diffusa och svårtydliga men även överensstämma med många andra underliggande orsaker vilket i sig försvårar fastställandet av orsaken till den drabbades symtom. Vid utredning av en misstänkt borrelia eller coinfektion är det viktig att valet av en analysmetod håller en hög kvalité för att säkerställa ett pålitligt provsvar. Vi samarbetar med de bnästa laboratorierna i världen och framför allt arbetar vi med DualDur, då denna metoden är mycket känslig samt även påvisar alla infektioner visuellt med foto taget på de aktiva infektionerna. Detta betyder att om du har en borrelia infektion, så kan den påvisas nästan direkt efter ett bett – och man behöver inte vänta på att få igång produktionen av antikroppar – något som den vanliga vården brukar anamma.

Analysmetoder vid borrelia kan variera från DualDur för att hitta aktiva infektioner till ett Western Blot Test för att se vilka av 30st olika antikroppar är aktiva. Detta antikroppstestet använder vi inte för att fastställa en aktiv infektion, utan för att se hur ditt immunförsvar agerar. 

DualDur använder den senaste tekniken, med en blandning av Artificial Intelligence samt kunnig personal. EU har sponsrat framtagningen av denna teknologi med 3.5 miljoner EUR.

Vårt fokus är att använda oss av de absolut bästa analyserna för att försäkra oss om den högsta kvalitén i våra analyser och tillförlitliga och tydliga provsvar. 

Fyll i vår frågeformulär och lär dig hur vi kan hjälpa dig redan idag!

*Testet ersätter inte ett läkarbesök. Har du symtom som blod i avföringen, oönskad viktnedgång och feber ska du alltid uppsöka läkare.

Hej 👋

Boka in ett Gratis telefonmöte med oss där vi kan guida dig rätt vid frågor om våra produkter eller tjänster.

Klicka in dig på bokningssajten.

Verifierad av MonsterInsights