Köpvillkor

Parasitkliniken.se erbjuder parasittester till privatpersoner och företag. Vi samarbetar med underleverantörer för biomedicinska analyser. För att kunna använda Parasitkliniken.se så måste du vara över 18 år alternativt att målsman beställer ditt test. Vidare måste du ha en (mobil)telefon samt ett mailkonto (för att vi skall kunna hantera dina resultat).

Parasitkliniken.se förbehåller sig rätten till prisändringar och står inte ansvariga vid tekniska fel orsakade av E-butiksleverantör eller fel som kan härröras till Laboratorium som används för analys. Parasitkliniken.se reserverar sig även för eventuella fel i artikelinformationen.

Det finns möjlighet att resultat av olika anledningar är missvisande eller att de prov som tagits ej ger en rättvisande bild av situationen. Om du upplever att du kan vara i behov av sjukvård eller av att träffa en doktor skall du uppsöka sjukvård på samma grund som om du ej haft någon information via tester gjorda med Parasitkliniken.se.

Parasitkliniken.se är inte ett substitut till traditionell sjukvård utan ett komplement, med specifik inriktning på ett antal vanliga parasiter. Det finns fler parasiter som kan infektera människan än vad vi testar för, vilket kan ge ett negativt provsvar, men där kunden ändå har en infektion av annan parasit eller av annat slag.

Parasitkliniken.se följer konsumentköplagens (1990:932) regleringar samt övriga lagar som reglerar konsumenters köp i ett konsumentförhållande.


Betalning och avgifter

Parasitkliniken.se använder Klarnas betalningstjänst Klarna Checkout. Klarna Checkout uppvisar de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas genom Klarna Checkout är faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning via bank. Faktura ligger som förvalt betalningsalternativ där så är möjligt.

Vid betalning med faktura gäller Klarnas vid var tid gällande fakturavillkor; f.n. 14 dagars kredit, en påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta motsvarande 12 % plus vid var tid av Riksbanken fastställd referensränta. Det kostar inget att använda Klarna Checkout. Eventuella skatter eller avgifter kan dock tillkomma genom valt betalningsalternativ, se närmare de enskilda betalningsvillkoren för det alternativ du väljer. Klarna kan när som helst addera eller ta bort ett eller flera betalningsalternativ av de som erbjuds i Klarna Checkout.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Parasitklinikens sekretesspolicy.

Hej 👋

Boka in ett Gratis telefonmöte med oss där vi kan guida dig rätt vid frågor om våra produkter eller tjänster.

Klicka in dig på bokningssajten.

Sök

Skriv in ovan och tryck Enter för att söka