Köpvillkor

Parasitkliniken.se erbjuder parasittester till privatpersoner och företag. Vi samarbetar med underleverantörer för biomedicinska analyser. För att köpa våra produkter och tjänster via Parasitkliniken.se behöver du vara 18 år fyllda alternativt ha målsmans tillåtelse samt du behöver kunna tillgodose personuppgifter och kontaktuppgifter för hanteringen av din provtagning och ditt provresultat.

Parasitkliniken.se förbehåller sig rätten till prisändringar och står ej ansvariga vid tekniska fel till följd av e-butiksleverantör eller eventuella fel som kan härröras till laboratorium som används för analys, om dina prover förolyckats eller på något annat sätt blivit oanvändbara skickar vi ut ett nytt test till dig i ersättning. Parasitkliniken.se reserverar sig för eventuella fel i artikelinformationen.

Om du upplever att du är i behov av sjukvård eller av att träffa en läkare uppmanar vi dig att uppsöka sjukvård snarast. Parasitkliniken tillhandahåller provtagning för ett urval parasitinfektioner och ersätter ej traditionell sjukvård. Utöver de infektioner som parasitkliniken.se tillhandahåller provtagning för förekommer ytterligare parasitinfektioner, infektioner i allmänhet samt sjukdomstillstånd hos människa för vilka våra provtagningar ej omfattar och där symtombilden kan vara orsakad av dessa underliggande tillstånd samt sjukdomar.

Parasitkliniken.se följer konsumentköplagens (1990:932) regleringar samt övriga lagar som reglerar konsumenters köp i ett konsumentförhållande.

Leverans

Din Parasitbox skickas till dig inom 2 arbetsdagar från det att vi mottagit din beställning. Leveranstiden för frakt inom Sverige är omkring 1-3 arbetsdagar från det att din beställning lämnat oss, fraktkostnad debiteras med 50 SEK.

Ångerrätt

Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar från beställningsdatum vartefter ångerfristen löper ut 14 dagar efter beställningsdatum. Vill du utöva din ångerrätt och häva ditt köp ber vi dig att kontakta oss på hej@parasitkliniken.se. För att utöva din ångerrätt räcker det med att du skickar in ett mail till oss inom tiden för ångerfristen.

Vid ånger av tjänst eller produkt, där du nyttjat en del men inte hela tjänsten eller produkten, återbetalas en proportionerlig del av kostnaden till dig förutsatt att du kontaktat oss inom ångerfristen.

Parasitkliniken.se följer konsumentköplagens (1990:932) regleringar samt övriga lagar som reglerar konsumenters köp i ett konsumentförhållande.

Hur fungerar vår ångerrätt?

Om du ångrar dig och frånträder detta avtal iför en av våra produkter eller tjänster inom ångerfristen återbetalar vi dig till fullo. Återbetalningen sker utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att ångra ditt köp och frånträda avtalet. Vi återbetalar dig med samma betalningsmedel som du själv använt i samband med köpet av din produkt eller tjänst.

Reklamation

Om du av någon anledning är missnöjd med tjänsten eller produkten du köpet på vår hemsida ber vi dig att kontakta oss på hej@parasitkliniken.se. Om dina prover förolyckats eller på något annat sätt blivit oanvändbara skickar vi ut ett nytt test till dig i ersättning.

Betalning och avgifter

Betalningsmöjligheter; Parasitkliniken.se använder Klarnas betalningstjänst Klarna Checkout där du i kassan kan se vilka betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande kan komma att erbjudas dig genom Klarna Checkout är betalning med faktura, delbetalning, kortbetalning eller direktbetalning via bank.

Betalningvillkor; Vid betalning med faktura gäller Klarnas vid var tid gällande fakturavillkor; f.n. 14 dagars kredit, en påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Påminnelsevgift vid utebliven betalning debiteras med 60,00 kr samt dröjsmålsränta motsvarande 12 % samt vid var tid av riksbanken fastställd referensränta tillkommer på obetalt belopp. Det kostar inget att använda Klarna Checkout, dock tkan eventuella skatter eller avgifter tillkomma beroende på ditt val av betalningsalternativ. Klarna kan när som helst lägga till eller ta bort ett eller flera betalningsalternativ som erbjuds dig i Klarna Checkout, vänligen se Klarna.se för fullständiga betalningsvillkor.

Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Parasitklinikens sekretesspolicy.

Hej 👋

Boka in ett Gratis telefonmöte med oss där vi kan guida dig rätt vid frågor om våra produkter eller tjänster.

Klicka in dig på bokningssajten.

Verifierad av MonsterInsights