Om oss

Grundare & VD
Carl-Ivar Ahlqvist startade ParasitKliniken.se efter att på nära håll ha erfarit oinbjudna gäster (parasiter) från diverse olika resor genom åren. Svårigheten att få till tillförlitliga tester och diagnoser gav en stor insikt i hur man kan förbättra vissa delar av vården, samt att erbjuda enklare sätt att testa sig för parasiter utan att belasta vården.

Efter flera djupgående diskussioner med läkare med stor expertis inom parasitologi i både Europa och i USA så blev det tydligt att det finns ett enormt behov av våra tjänster – och nu när vi genomför tester på löpande band så blir det än mer tydligt – många ovetande har parasiter, och även många med misstankar om parasitinfektioner har visat sig vara välgrundade misstankar.

Teamet
I dagsläget är vi 3 personer som jobbar med detta heltid (exklusive laboratoriepersonal och läkare) som inom kort kommer att fördubblas, då vi ser ett stort behov av våra tjänster i Europa.

Carl-Ivar har tidigare jobbat med flera olika Startups i både Europa samt USA och har ett djupgående intresse i hälsa och välmående. Efter en Masters från Maastricht University har Carl-Ivar jobbat med allt från Investment Banking till att inspirera människor att förbättra sin sömn på Hästens Sängar. Nu är det hälsan som står i fokus, och där våra tester har påvisat parasitinfektioner hos många klienter – och där vi har kunnat guida klienterna mot en bättre hälsa.

Merve Karpuz har ett genuint intresse i hälsa och framför allt att hjälpa människor – samt att få hela företaget till ett välorganiserat maskineri.

Vårt kontor ligger på Kungsgatan 4, 411 19, Göteborg.
Vi talar Engelska, Turkiska & Holländska flytande.

Våra Läkare
Dr. Hasti Heidarifar har stor erfarenhet av att behandla patienter och har ett stort intresse för patienternas välmående, och har erfarenheter när det kommer till både huden och magen/tarmarna. Hur vår tarm mår kan ofta ses på vår hud – och där kommer parasiter in som möjlig diagnos. Vid positiva resultat av våra parasittester erbjuds du alltid ett videomöte med Dr.Hasti för att gå igenom möjliga behandlingar.

Vår Läkare för mycket svåra infektioner heter Dr Wojciech Ozimek, och har en enorm erfarenhet inom parasitinfektioner samt infektioner av fästingburna sjukdomar. 

Advisory Board
I vår Advisory Board ingår bland annat en specialist på tarmslem och olika sorters analyser för att hitta de olika parasiterna, samt en läkare med 30 års erfarenhet av behandling av parasiter.
Mer information kommer inom kort.

Inom kort kommer vi att presentera resten av teamet, inklusive vår Hälsocoach och Hälsoinspiratör.

Tveka inte på att ringa eller skicka iväg ett sms om du undrar över något
010-750 2450

Hej 👋

Boka in ett Gratis telefonmöte med oss där vi kan guida dig rätt vid frågor om våra produkter eller tjänster.

Klicka in dig på bokningssajten.

Sök

Skriv in ovan och tryck Enter för att söka