fbpx

Vår process

Se hur din kropp & mage mår - i 3 enkla steg

1.
Beställ hem & Ta ditt prov

Få hem din parasitbox och test-kit, samla in dina prover och följ instruktionerna noga. Beställ upphämtning av dina prover via DHL för direktleverans till ett av våra laboratorium.

2.
Provsvar & Läkarbesök

Ditt provsvar är klart inom 10-14 dagar efter det att dina prover skickats in till ett av våra laboratorium. Du blir då kontaktat via mail med ytterligare information om hur du loggar in i din journal hos oss för att få tillgång till dina provresultat. I din journal kan du också begära att bli uppringd av en av våra kollegor för att gå igenom ditt provresultat. Skulle du ha ett positivt provresultat har du möjlighet att boka upp ett läkarbesök via vår hemsida för behandling av din parasitinfektion.

3.
Behandlingsplan & Uppföljning

Om du tidigare bokat ett läkarbesök via vår hemsida samt genomgått en behandlingsplan för en av oss fastställd parasitinfektion, erbjuder vi dig en uppföljande provtagning till ett kraftigt reducerat pris efter avslutad parasitbehandling. Uppföljande prover tas för att säkerställa att du blivit av med dina parasiter.

Hej 👋

Boka in ett Gratis telefonmöte med oss där vi kan guida dig rätt vid frågor om våra produkter eller tjänster.

Klicka in dig på bokningssajten.