De Vanligaste Symtomen

Lider du av stressmage eller har IBS? Då kan du ha drabbats av en parasit. Det finns nya studier som påvisar en stark koppling mellan parasiter och IBS (Irritable Bowel Syndrome).

När man har parasiter kan detta påverka sömnen, både hos gammal som ung. Hos barn har man hittat en korrelation mellan att gnissla tänder och att man har parasiter.

Parasiter kan påverka tarmarna och orsaka ökad eller minskad aptit hos den infekterade personen. Många gånger kan parasiter göra att du känner extra sug för sött eller fett.

Parasiter kan påverka ditt immunförsvar och tarmfunktion, då de lever av näringsämnen i kroppen. Vilket påverkar din sömn och orsakar trötthet.

Det är vanligt med en allergisk reaktion vid en parasitinfektion. Parasiter som sitter i tarmkanalen får magen i obalans och kan orsaka en överkänslighet mot mat.

Om du har kroniska eller tillfälliga tarmproblem, med till exempel IBS, ballongmage, diarré, magont, gaser eller förstoppning kan parasiter vara orsaken.

Hudproblem och hudutslag är vanliga tecken på att inte att står rätt till i din mage och kropp. Många gånger angriper parasiterna dina tarmar, det finns en stark länk mellan våra tarmar och hud.

Hej 👋

Boka in ett Gratis telefonmöte med oss där vi kan guida dig rätt vid frågor om våra produkter eller tjänster.

Klicka in dig på bokningssajten.

Sök

Skriv in ovan och tryck Enter för att söka