Leverans & Ångerrätt

Leverans
Från det att du köper ett testkit hos oss skickas det till dig inom 2 arbesdagar, leveranstiden inom Sverige är 1-3 arbetsdagar, frakten är alltid 50kr.

Ångerrätt
Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar.

Ångerfristen löper ut 14 dagar efter beställningsdatum. Vill du utöva ångerrätten ska du skicka epost till: hej@parasitkliniken.se

För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.

Om du nyttjat en del av tjänsten men inte hela så kommer en proportionerlig del att återbetalas vid ånger av tjänst förutsatt att den påbörjats inom ångerfristen.

För kunder som väljer vår medlemskapsprodukt, kommer betalning för tester att ske årligen. Du binder dig för att göra minst ett uppföljningstest.

Parasitkliniken.se följer konsumentköplagens (1990:932) regleringar samt övriga lagar som reglerar konsumenters köp i ett konsumentförhållande.

Hur fungerar vår ångerrätt
Om du frånträder detta avtal kommer vi att betala tillbaka alla betalningar vi fått från dig. Återbetalningen kommer att ske utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Vi kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som du själv har använt för vid köp, om du inte uttryckligen kommit överens med oss om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta dig något.

För kunder som väljer vår medlemskapsprodukt, önskar man att avbryta medlemskapet så ska man maila oss på med information om din beställning (inklusive startdatum, ditt namn och orderreferensnummer) betala tillbaka rabatten som aktiverades och ge ett tydligt uttalande om att du vill avbryta avtalet.

Reklamation
Om du av någon anledning är missnöjd med tjänsten ber vi dig kontakta supporten. Om proverna förolyckats eller på annat sätt blivit oanvändbara så får du ett nytt test i ersättning.

Hej 👋

Boka in ett Gratis telefonmöte med oss där vi kan guida dig rätt vid frågor om våra produkter eller tjänster.

Klicka in dig på bokningssajten.

Sök

Skriv in ovan och tryck Enter för att söka