Retur & Ångerrätt

Ångerrätt 

Du har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar från beställningsdatum vartefter ångerfristen löper ut 14 dagar efter beställningsdatum. Vill du utöva din ångerrätt och häva ditt köp ber vi dig att kontakta oss på hej@parasitkliniken.se. För att utöva din ångerrätt räcker det med att du skickar in ett mail till oss inom tiden för ångerfristen.

Vid ånger av tjänst eller produkt, där du nyttjat en del men inte hela tjänsten eller produkten, återbetalas en proportionerlig del av kostnaden till dig förutsatt att du kontaktat oss inom ångerfristen.

Parasitkliniken.se följer konsumentköplagens (1990:932) regleringar samt övriga lagar som reglerar konsumenters köp i ett konsumentförhållande.

Hur fungerar vår ångerrätt?

Om du ångrar dig och frånträder detta avtal iför en av våra produkter eller tjänster inom ångerfristen återbetalar vi dig till fullo. Återbetalningen sker utan onödigt dröjsmål och senast 14 dagar från och med den dag då vi underrättades om ditt beslut att ångra ditt köp och frånträda avtalet. Vi återbetalar dig med samma betalningsmedel som du själv använt i samband med köpet av din produkt eller tjänst. 

Reklamation 

Om du av någon anledning är missnöjd med tjänsten eller produkten du köpet på vår hemsida ber vi dig att kontakta oss på hej@parasitkliniken.se. Om dina prover förolyckats eller på något annat sätt blivit oanvändbara skickar vi ut ett nytt test till dig i ersättning.

Hej 👋

Boka in ett Gratis telefonmöte med oss där vi kan guida dig rätt vid frågor om våra produkter eller tjänster.

Klicka in dig på bokningssajten.

Verifierad av MonsterInsights